Stars&Boulevards
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

What's new Scooby Doo? [Влади^^]

2 posters

Go down

What's new Scooby Doo? [Влади^^] Empty What's new Scooby Doo? [Влади^^]

Писане  scooby_doo_565 Нед 19 Юли 2009 - 16:54

I don't suffer from insanity..
I enjoy every minute of it... <3

---------------------------------------------------------------------------------
Хобита и любими неща

Обичам: Книгите от всякакъв жанр, сърфирането в нет-а, писането, иронията, сарказма, мотаенето навън с приятели, дъжда, музиката, KFC, торта, сладолед и ягоди, плодовете като цяло, снимките, списанията, различните видове обувки и чанти, слушалките си, безопасните игли, значките, баскетбол, волейбол [предпочитам да гледам, защото не играя много добре], телефона си I love you, животните [най-вече совите и папагалите], оптимистично настроените хора, приятелите си, плюшените играчки, кенчетата, анимацийките [като започнем от Скуби Ду, та до Ice Age 1&2, Madagaskar 1&2, Happy Tree Friends и др.], филмите [любими са ми Angus, Thongs and Perfect Snogging, Step Up 1&2, American Pie]. Обичам да оставам сама, защото така мога да разсъждавам над проблемите си или над тези на приятелите ми и да измисля подходящи решения. Любимите ми акьори са Channing Tatum и Aaron Johnson. Любимите ми групи и изпълнители са Nickelback, Simple Plan, Seether, Breaking Benjamin, Skillet, Thousand Foot Krutch, Papa Roach, SR-71, The Killers, The All American Rejects, Rammstein, Avril Lavigne. Едни от най - любимите ми книги са тези от поредицата за Хари Потър и тези от сагата "Здрач". Други книги, които харесвам са "Танатонавтите" и "Империята на ангелите" от Бернар Вербер, "Не пипай тази книга!" от Ян ван Хелсинг, "Винету" от Карл Май, "Да убиеш присмехулник" от Харпър Ли, "Шестото клеймо" и "Шифърът на Леонардо" от Дан Браун и др. Напоследък съм страшно зарибена по тайни общества, конспиративни теории и все неща от този тип. Направо съм луднала по тях.
Любим цвят: Лилав
Любима храна: Таратор [Аз съм Тараторояд ]
Любима напитка: Спрайт
Любим предмет в училище: Литература, АЕ
Любимо число: 565

---------------------------------------------------------------------------------
Още нещо за мен

Зодия Лъв съм и съм родена на 26.07.1995г.
Външен вид: Висока, с тъмноруса коса, синьо-сиво-зелени очи, сравнително слаба.
Винаги съм на разположение, независимо дали скитам по улиците, или съм вкъщи. Голям инат съм, като захапя нещо, пускане няма. Леко недочувам [поне 5-6 човека са ми обещали слухово апаратче за рожденния ден], но това е по скоро от прекалена разсеяност. Амбициозна съм и обикновено постигам целите си. Спокоен човек съм и трудно се ядосвам. Обикновено, когато трябва да ходя някъде тръгвам в последния момент. А и аз по принцип върша повечето неща в последния момент. Понякога се проявявам като голям мързел и непоправим егоист [ не че си е за хвалба де]. Оптимистично настроена съм, много обичам да се смея и въобще да се усмихвам, доставя ми удоволствие. Имам много променливи настроения. В един момент удрям някой с учебник, в следващия го прегръщам, а после ставам тъжна. А като говорим за прегръдки, много обичам да гушкам хората :P . Колекционирам керамични фигурки и това металното, с което се отварят кенчетата.

Нещата, които не харесвам

Не обичам да ми мирише на цигари или пък на сладникав или прекалено тежък парфюм.
Нещото, което може да ме изкара извън нерви, е досаждането, зяпането и майка ми.
А нещото, от което направо побеснявам, е неправилното пишене на фамилията ми или подиграването ми заради нея. Знам, че е странна и така нататък, но чак пък толкова.
Мразя, когато някой започва да ми се прави на господин или госпожица "Вижте-ме-кой-съм-аз", или когато хората имат имат прекалено голямо самочувствие,а всъщност са въздух под налягане.
Мразя музиката наречена чалга, уупс, извинявам се, исках да кажа помията наречена чалга.
Мразя кифлите и хората, които си мислят, че знаят нещо по дадена тема, а после когато трябва да говорят по нея заекват и не знаят какво да кажат.
Мразя, когато някой ми взима нещата без да ме е питал.
Страх ме е от

Като малка обичах да гледам страшни [за мен тогава] филми, въпреки че после си мислех, че от тъмното ще излезе някое чудовище и ще ме изяде. Много ме беше страх.
Сега изпитвам неизтов страх от паяци, то моето си е направо фобия.
Наскоро открих, че ме е страх и от игли.

Общо взето това съм аз. Ако искате да ме питате нещо, давайте Wink
scooby_doo_565
scooby_doo_565
Чисто нов
Чисто нов

Брой мнения : 48
прашинки : 5645
Усмивки : 1

Върнете се в началото Go down

What's new Scooby Doo? [Влади^^] Empty Re: What's new Scooby Doo? [Влади^^]

Писане  thunder Пон 20 Юли 2009 - 0:53

Хелоу :]
lol
И аз не дочувам, чак учителите вече ми правят забележки xDDD
Коя е любимата ти песен на Simple Plan?
Хареса ли ти краят на Хари Потър? На какво ти прилича лилавото ^^
Koя ти любимата част от сагата Здрач?
Скоро имаш рожден ден, какво би искала да получиш?

бтв, като каза, че обичаш прегръдки... Ще ме гушнеш ли? xDD

p.s. Ооо, а защо те е страх от игли оО
thunder
thunder
Падаща звезда

Брой мнения : 113
прашинки : 5838
Усмивки : 3
Местожителство : Габрово

http://sh00ting-stars.blogspot.com/

Писане  scooby_doo_565 Съб 25 Юли 2009 - 2:57

Уууха xD!! Та, значи любими песни на Simple Plan имам доста. Но една от най - любимите ми е Time To Say Goodbye. Краят на Хари Потър..мдаа..хареса ми. Беше очарователно симпатичен xP!!
Лилавото ми прилича на магия, може би затова ми е любимият цвят..мхм.
Любимата ми част от "Здрач" е четвъртата [най - накрая превърнаха Бела!!!!!].
За рождения си ден на всички казах, че не е необходимо да ми купуват подаръци, но може би бих предпочела някаква плюшка или фигурка за колекцията ми, или пък книга..
Иии като стана въпрос за прегръдкиии..ест, че ще те гушна!! Аз обича гушка хора!! What's new Scooby Doo? [Влади^^] 215789
А за иглите не знам защо ме страх. Просто веднъж трябваше да ми направят ваксина. И мен съответно ме хвана страх и започнах да си измислям теории за пред наште как лекарят ще се окаже психопат, който убива пациентите си със спринцовки [е, биха ми ваксината, въпреки всичките ми опити за бягство!!]. Та, така открих, че ме е страх. Свястна причина "Защо??", искрено и лично просто не мога да ти дам silent
scooby_doo_565
scooby_doo_565
Чисто нов
Чисто нов

Писане  thunder Съб 25 Юли 2009 - 6:04

Хохо.. т'ва за психопата ме уби What's new Scooby Doo? [Влади^^] 46440 What's new Scooby Doo? [Влади^^] 46440

Та, какво колеционираш? What's new Scooby Doo? [Влади^^] 215789
thunder
thunder
Падаща звезда

Брой мнения : 113
прашинки : 5838
Усмивки : 3
Местожителство : Габрово

http://sh00ting-stars.blogspot.com/

Писане  scooby_doo_565 Съб 25 Юли 2009 - 22:08

Такаам..колекционирам керамични фигурки, а също и това металното, с което се отварят кенчетата. Преди колекционирах и салфетки, но се отказах от това.
scooby_doo_565
scooby_doo_565
Чисто нов
Чисто нов

Писане  Sponsored content

Sponsored content